Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

How to remove stock G2 songs?

Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

How to remove stock G2 songs?

Old 11-16-2003, 08:41 PM
  #1  
jwoolridge
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2003
Location: St John\'s, NF, CANADA
Posts: 140
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default How to remove stock G2 songs?

I have been using G2 for about a year now and it's great. One problem I have is I run my own playlist but the stock songs play as well so I would like to remove them completly from G2 how do I do this?
Thanks
Old 11-16-2003, 09:46 PM
  #2  
thekid
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: La Verne, CA
Posts: 22
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: How to remove stock G2 songs?

I know how to STOP playing songs but not deleat them, go to setup or 1 of the menus and u can uncheck them, sorry i couldnt help.

Ryan Henderson
Old 11-17-2003, 09:49 AM
  #3  
Geistware
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Apr 2002
Location: Locust Grove, GA
Posts: 12,942
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: How to remove stock G2 songs?

There is a director that you can put files into and it will play them as part of the selection.
I don't remember how, but I did read a post on that a long time ago.
I did a search and could not find it. I don't remember if it was MP3, Midi, or Wav.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.