Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

Realflight G2 won't run on my Windows XP

Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Realflight G2 won't run on my Windows XP

Old 05-08-2003, 01:42 AM
  #1  
Russman
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Mar 2002
Location: Salisbury, NC
Posts: 234
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

I just bought a new computer so I would have plenty of power to run my G2. The computer came with Windows XP. I installed G2 and every time I try to run it,my puter reboots. I looked under "device manager" and it shows a "conflict" on the Realflight driver. I tried to reload the driver and the puter can't find one,even on the Realflight cd. I keep trying to hook up to the website for an update but it comes back and says it can't connect to the server. Any ideas? Thanks. Rusty
Old 05-09-2003, 01:25 AM
  #2  
wild3dfunfly
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: baltimore, MD
Posts: 245
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

umm what version it, u need at least .570 to run it right
Old 05-09-2003, 01:39 AM
  #3  
Russman
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Mar 2002
Location: Salisbury, NC
Posts: 234
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

it's version 5.1.2600
Old 06-20-2003, 05:42 AM
  #4  
pirate one
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: novato, CA
Posts: 33
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

in xp you have to manually install the driver. There is a text file that tells you how. this file is in the latest update file. download that and read it. If all else fails call the tech support. They are really nice and very helpful.

pirate
Old 06-20-2003, 10:16 AM
  #5  
Russman
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Mar 2002
Location: Salisbury, NC
Posts: 234
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

pirate one,
you are correct in all counts. I have it up and running now. Thanks for your input. An awesome simulator is it not?
Rusty
Old 06-23-2003, 07:44 AM
  #6  
pirate one
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: novato, CA
Posts: 33
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Realflight G2 won't run on my Windows XP

yes, the best one I've seen yet.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.