Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

fs one helis

Old 10-22-2008, 08:15 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (4)
 
Join Date: Jan 2008
Location: Wauwatosa, WI
Posts: 156
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default fs one helis

WHY is the world do some helis in fs one not restart when you push restart??????? Is there a way to fix this??? I saw at the demo in the LHS they do the same thing...Thanks
Old 10-23-2008, 11:18 PM
  #2  
 
MSelig's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 305
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: fs one helis

I think this is the answer to your question:
http://www.fsone.com/Support/tm.aspx?m=114

Michael
Old 11-02-2008, 09:31 AM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (4)
 
Join Date: Jan 2008
Location: Wauwatosa, WI
Posts: 156
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: fs one helis

oh yes it does thanks

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.