Notices
RC Giant Scale Cars For all those who love driving large scale rc cars share your projects or ask questions here.

choke problem maybe???

Old 01-14-2006, 09:26 PM
  #1  
hndaman1
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (6)
 
hndaman1's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: sheboygan, WI
Posts: 2,242
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default choke problem maybe???

I notice today while I was doing the breakin on the hammer that every time I hit the slightest bump the choke would would always close,has anyone else encountered this?if so how did you fix the problem?I was thinking of adding a spring so it would return after you use it?I will post pics tomm, I have too pick up a spring at the hardware store and they do not open till 8am tomm....
Old 01-15-2006, 07:56 AM
  #2  
OLD_SLOW and in the WAY
Senior Member
 
OLD_SLOW and in the WAY's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: , OR
Posts: 1,428
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: choke problem maybe???

double up a rubberband around the air cleaner
Old 01-19-2006, 06:28 PM
  #3  
mrd1010
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: LeedsYorkshire, UNITED KINGDOM
Posts: 9
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: choke problem maybe???

Take it off, i dont run with on at all. It is supposed to give you a slight power upgrade 2 so i have been told but dont forget to block the hole up!!
Old 01-19-2006, 07:43 PM
  #4  
hndaman1
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (6)
 
hndaman1's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: sheboygan, WI
Posts: 2,242
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: choke problem maybe???

I think I'am just going too remove it, and put a set screw in it's place, it is next too imposible too use it anyway since my tunepipe sits right on top of it,to trying too even open/close the choke is a pain in the butt,so it is going too be removed
Old 01-20-2006, 07:04 AM
  #5  
SELWA
Senior Member
My Feedback: (1)
 
SELWA's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Milton, ON, CANADA
Posts: 1,697
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: choke problem maybe???

It's true about get a bit more power by removing the choke. More air flow. If you need to choke it just cover the filter up.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.