Go Back  RCU Forums > RC Helicopters > RC Helicopter Heaven Support
Reload this Page >

double horse 9100 losing signal

Notices
RC Helicopter Heaven Support Click here for help with all your RC Helicopter Heaven questions.

double horse 9100 losing signal

Old 10-16-2011, 08:11 PM
  #1  
Rob 1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2011
Location: Mission, BC, CANADA
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default double horse 9100 losing signal



My MTW600 (Double Horse 9100) flies really well until it suddenly seems to lose the signal & stops wopking at all. This causes a vertical glide at great speeds. This annoying & expensive. Can anybody offer suggestions? Thanks

Old 11-21-2011, 05:34 AM
  #2  
Felix the cat
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: San Juan, PUERTO RICO (USA)
Posts: 48
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: double horse 9100 losing signal

Seems to be receiver problem. And /or the antenna, check the little wire on the board.

Mines did not lasted much, (had two of them)they seem to be susceptible to hard landings or crashes.
The rx board is sold in several sites

Hope this helps.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.