Go Back  RCU Forums > Radios, Batteries, Clubhouse and more > RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros
Reload this Page >

Can I Copy programs from Aurora 9X to another Aurora 9X set

Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Can I Copy programs from Aurora 9X to another Aurora 9X set

Old 06-23-2019, 07:35 PM
  #1  
maxjanet
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2005
Location: HadspenTasmania, AUSTRALIA
Posts: 14
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Can I Copy programs from Aurora 9X to another Aurora 9X set

Hi
Is it possible to copy model programs from Aurora 9X set to another Aurora 9X set ?
Regards

Max
Old 09-11-2019, 11:27 AM
  #2  
E-Challenged
 
Join Date: Sep 2002
Location: Garden Grove, CA
Posts: 307
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

I think that it is possible, contact Hitec Support for help.
Old 09-11-2019, 04:43 PM
  #3  
maxjanet
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2005
Location: HadspenTasmania, AUSTRALIA
Posts: 14
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Thanks
Old 09-14-2019, 10:31 PM
  #4  
abcgeert
 
Join Date: Dec 2006
Location: meulebeke, BELGIUM
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

download to PC with the hpp22 interface and upload to another aurora9x should work
Old 09-15-2019, 04:44 AM
  #5  
maxjanet
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2005
Location: HadspenTasmania, AUSTRALIA
Posts: 14
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Thanks for the information.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.