Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Futaba Rx with Hitec Digitals. Problem??

Old 09-27-2002, 02:49 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: Jun 2002
Location: St. Paul, MN
Posts: 366
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Futaba Rx with Hitec Digitals. Problem??

I read, I think on this forum, awhile back that Hitec digital servos, and Futaba receivers were causing interference problems. Anyone know if this has been corrected, or even the validity of this rumor? I'd love to put some Hitec digitals in my next plane. I love the sound, and they're not too expensive either.
Thanks!
Reid
Old 09-27-2002, 02:57 PM
  #2  
Senior Member
My Feedback: (1)
 
MikeMayberry's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Poway, CA
Posts: 3,531
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Futaba Rx with Hitec Digitals. Problem??

The only know issues with the Hitec digital servos is explained here: http://www.hitecrcd.com/Support/servostatement.htm

Mike.
Old 10-03-2002, 01:34 PM
  #3  
Senior Member
 
BobPhx's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Mesa, AZ
Posts: 213
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Futaba Rx with Hitec Digitals. Problem??

I've been running 5625's with an R127DF, using both a 6xas and 9ZwcII tx for almost a year now. Dozens of flights, zero problems. I keep my ATV at 120% or below as I haven't done the servo software upgrade yet.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.