Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

transmitter to pc

Old 01-14-2003, 11:13 AM
  #1  
fri2
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Toulouse, FRANCE
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default transmitter to pc

Hello all,

does somebody here already try to connect a HITEC PRISM7 (not 7X) to a pc on it's serial interface, using the PPM signal from the transmitter.

It seems to me that the PPM pin is the right most when looking at the transmitter back, after removing the RF module.
The ground seems to be on the pin 2 starting from the left.

Is that correct ?
Old 01-14-2003, 12:54 PM
  #2  
Steve Lewin
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Reading, UNITED KINGDOM
Posts: 904
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default transmitter to pc

Isn't it easier to use the PPM signal from Pin 2 of the 6-pin trainer socket or doesn't that transmitter have a trainer socket ?

Steve
Old 01-14-2003, 01:08 PM
  #3  
fri2
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Toulouse, FRANCE
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default transmitter to pc

Hi steve,

This transmitter have no trainer socket !
But produce PPM and PCM information.
That's why I am trying to use the RF module socket while emitting in PPM mode, but I don't know if it is possible or not with the PRISM7 ?.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.