Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

JR X3810 adt-Is this normal?

Old 05-05-2007, 08:32 PM
  #1  
Craig 01
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Maryborough Queensland, AUSTRALIA
Posts: 261
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default JR X3810 adt-Is this normal?

G'day all,
I have selected mode 3 from the stick mode menu,radio was mode 1.The aileron trim now on left side displays changes with trim on right side display,Rudder trim on right side of radio displays trim changes on left side of display,Trim display has stayed in the same positions as mode 1,although the trims themselves have correctly reassigned with stick location.
Can this be corrected or is this normal for the stick mode change from mode 1 to mode 3.
Any advice would be appreciated.
Cheers,
Craig.
Old 05-14-2007, 07:44 AM
  #2  
Craig 01
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Maryborough Queensland, AUSTRALIA
Posts: 261
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Hi,No one out there with a 3810 adt/8103 dt configured mode 3 ?
Old 05-14-2007, 08:02 AM
  #3  
Mac_Man_UK
Senior Member
 
Mac_Man_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Slough, UNITED KINGDOM
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Hi Craig,

Just tried it on my reference set and it unfortunately is the same as yours. Looks like it doesnt do the conversion 100%. Sorry about that.
Old 05-14-2007, 02:43 PM
  #4  
Craig 01
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Maryborough Queensland, AUSTRALIA
Posts: 261
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Hi Tony,
At least i know my set is not faulty.
Thankyou for your efforts.
Craig.
Old 06-21-2007, 02:26 AM
  #5  
Craig 01
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Maryborough Queensland, AUSTRALIA
Posts: 261
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Update: Transmitter is presently on its way to Japan Remote for the modification to correct the trim display to align with mode 3.So,it is possible to convert a 3810 adt to mode 3 100%.
Looking forward to getting it back.
Cheers,
Craig.
Old 06-21-2007, 07:19 AM
  #6  
Mac_Man_UK
Senior Member
 
Mac_Man_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Slough, UNITED KINGDOM
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Craig,

who have you sent it to ? Will be VERY interested in details !!



Old 06-21-2007, 07:52 AM
  #7  
Craig 01
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Maryborough Queensland, AUSTRALIA
Posts: 261
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: JR X3810 adt-Is this normal?

Hi Tony,
TX has been sent to Model flight and they are sending it on to Japan.
I wasnt given any more details from Model Flight other than the display problem can be corrected but needed to be sent to JR.
I will let you know any other information that may be acquired.

Cheers,
Craig.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.