Notices
RC Rock Crawlers The official rock crawling forum right here on RCU. Rock Crawler Trucks Rule!

Axial AE-2

Old 01-25-2018, 10:39 AM
  #1  
blm97
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Axial AE-2

I was installing a new 35t motor as an upgrade to the stock 27t on my scx10 custom built 6x6. Well I was sleepy when I did it and crossed motor wires, stupid me I'm still kicking myself over it. But I'm a broke college student who doesn't want to buy a new one. Axial won't tell me how to fix it myself so I made a profile here hoping someone else could help. The esc still powers my lights and servo hooked to my receiver but power doesn't get to the motor. I do however hear a slight sound coming from the motor as if it's getting like .001V or something. I assume something right after the motor wires on the circuit board blew? Anyone have any idea what it is? I am very capable of micro soldering and such so if I can find what the problem is I can fix it. If not then eventually I'll get a HW 1080 esc.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.