Go Back  RCU Forums > RCU Rules & FAQs > RCUniverse.com FAQ
Reload this Page >

Tamiya King Tiger 1:16 Issues

Notices
RCUniverse.com FAQ RCU''s most frequently asked questions.

Tamiya King Tiger 1:16 Issues

Old 05-18-2016, 07:41 AM
  #1  
clumprider
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 20
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Tamiya King Tiger 1:16 Issues

Hi all, as a newcomer to the forum please accept my apologies if this has been answered before but i didnít see anything after doing a search.
I bought my King Tiger last year ready built , ready to run, it came with an old 35 mhz Futaba ripmax radio/receiver combo and very recently i decided to upgrade to a 2.4 ghz system ( Planet T5) but the Planet T5 combo i bought i didnít like as it would power the tank on but not power down, you had to do this manually via the switch under the turret,which you didnt have to do with the Futaba, my problem is when i revered back to the Futaba 35 mhz system as soon as the tank roars into life via the radio all that happens is the turret motor engages and no other functions work, accept the switchable headlight i fitted last year via the 5th channel, is there a master reset i need to press? Iíve tried reprogramming the channels as per the manual.

Any help or advice would be greatly appreciated.
Thanks in advance
Darren.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.