Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > Redcat Racing Support
Reload this Page >

Engine starts but does when I use remote

Notices
Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

Engine starts but does when I use remote

Old 12-05-2020, 02:43 PM
  #1  
Anthonytorres3721
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Engine starts but does when I use remote

My car starts up no problem,but the moment I use the remote it dies.
a couple times it actually drove on flat ground, when I tried to go up a grass hill it died.
I eventually got it going on the grass after an hour of trying.....less than 2 minutes and it stoped moving and would not re start.
Old 12-18-2020, 07:42 AM
  #2  
VinceHerman
 
VinceHerman's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,304
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Anthony, you did not give us much to go on.
Which car do you have?
Did you get it new or used?
Did it ever run properly for you?

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.