Notices
Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

just took delivery of my MT

Old 05-09-2021, 11:51 AM
  #1  
Hemikidd
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2021
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default just took delivery of my MT

so as titile says i just took delivery yesterday 5/8 did the full break in as book says went to a baseball field local and was on the grass and field not full thorttle at all seemed fine. today 5/9 went to use it and i was getting a red status light, then it cleared then all of a sudden i hear the what appears the servo to be making a clicking sound i coulndt steer or do anything, i didnt start the car i left it for a few then re connected the battery servos made noise but it was letting me steer so before i started the car i did an inspection and noticed the rubber boot for the exhaust to the pipe was ripped in half bare in mind i have 10 min of run time on a brand new truck , so i started the car and the throttle servo was going from open to close in netreul i shut the car down and the throttle was still going on and brake on and brake . this is not even a day old and im having these problems already? ive waited a very long time to bite the bullet and buy one of these when they came back in stock and if this is the quality im VERY unhappy!

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.