Go Back  RCU Forums > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

Notices
Search: Posts Made By: thecave
Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.54 seconds.
Forum: CEN Racing
10-23-2005, 04:15 PM
Replies: 20
Views: 3,464
Posted By thecave

RE: Roto-Tech Starter for CT4-s???

I used the rotor start kit which has "starter wand" the "back plate" that replaces the pull start. I'm pretty sure I used #87120.. by the looks of it. It works for my CT4S and all I have to do is...
Forum: CEN Racing
10-17-2005, 04:01 PM
Replies: 20
Views: 3,464
Posted By thecave

RE: Roto-Tech Starter for CT4-s???

what website are you looking at? Shoot me a link and I can help you out.
Forum: CEN Racing
07-01-2005, 01:17 PM
Replies: 20
Views: 3,464
Posted By thecave

RE: Roto-Tech Starter for CT4-s???

Your right about the Roto-Start working perfectly. At first I thought it wouldn't work since the exhaust was in the way but it works perfectly as all you need to do is slightly tilt the shaft and...
05-25-2005, 10:43 PM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

RE: CEN CT4S - Pull Start Problems

What I posted previous, the HPI rotor kit works perfect. I put it on and works like a charm. I'm starting a CEN Forum thread on my website soon and hope to have alot of resourceful information...
05-22-2005, 04:31 PM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

RE: CEN CT4S - Pull Start Problems

Yea, I realize that, next car will be HPI.
Forum: CEN Racing
05-16-2005, 06:44 PM
Replies: 0
Views: 279
Posted By thecave

Modifying Exhaust to use HPI Roto-Tech Kit

I'm in the process of modifying my exhaust pipe on a stock CT4S so I can use the HPI Roto-Tech kit. The exhaust is in the way. If anyone has done this before, I would like to see some pics so I can...
Forum: CEN Racing
05-16-2005, 03:46 PM
Replies: 20
Views: 3,464
Posted By thecave

RE: Roto-Tech Starter for CT4-s???

edit: nevermind my error
05-16-2005, 03:31 PM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

RE: CEN CT4S - Pull Start Problems

edit: nevermind

P.S
I went with the HPI Roto Kit. Works perfect! :)
05-15-2005, 10:03 AM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

RE: CEN CT4S - Pull Start Problems

Thanks for the feedback guys. I thought I broke it in properly by running it easy and then fully cooling it, I did that like 5 times over a week span. But maybe it's not seated correctly and I missed...
05-14-2005, 03:02 PM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

RE: CEN CT4S - Pull Start Problems

Ok, am I on the right track? I'm looking at a Tiger Drive from TowerHobbies.com #S680 and the wand #S686. Basically after that I need a starter drill thingy...what's cheap do you recommend? Seems...
05-14-2005, 12:01 PM
Replies: 9
Views: 1,035
Posted By thecave

RE: Why does my motor bind up?

I'm having the same problem and I have tried everything! I've broken atleast 5-6 cords in a row. I repaired it so many times..I bet I'm running out of string. I just don't get it. Now, I'm looking...
05-14-2005, 11:02 AM
Replies: 11
Views: 1,803
Posted By thecave

CEN CT4S - Pull Start Problems

Ok, is this common? (New with Nitro's)
After 4-5 tanks (break in period) and a couple days later to be easy on it.. I leaned it up a bit but still rich enough and I monitored the cylinder head temp...
Showing results 1 to 12 of 12


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.