Go Back  RCU Forums > RC Boats > Speed - RC Gas Boats
Reload this Page >

help error message

Notices
Speed - RC Gas Boats Discuss gas RC boats right here!

help error message

Old 10-02-2008, 11:39 PM
  #1  
JakeDW
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: , MO
Posts: 690
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default help error message

Not sure what the problem is but I have posted lotso pics on here and this evening it will not let me up load any even ones i have uploaded befor so it not then pics.it gives me a erroe type message .tryed to find a email site deal with no luck.any sugestions?

Jake
Old 10-02-2008, 11:56 PM
  #2  
rcboateric
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Location: henderson, NV
Posts: 900
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

there is no problem here to upload photos, you might need to re format your computer.
Old 10-03-2008, 12:01 AM
  #3  
JakeDW
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: , MO
Posts: 690
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

It worked for me fine a few hours ago they up load fine to JBD site mabey it has something to do with my account on here?

Jake
Old 10-03-2008, 12:03 AM
  #4  
JakeDW
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: , MO
Posts: 690
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

test[img][/img]

it says word for word


Active serverpages error ASP 0241



as well as several other lines of text
Old 10-03-2008, 01:05 AM
  #5  
Justaddwata
My Feedback: (3)
 
Justaddwata's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: RI-USA, RI
Posts: 6,139
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: help error message


ORIGINAL: rcboateric

there is no problem here to upload photos, you might need to re format your computer.
Reformatting the computer is the LAST thing I would try.

You might try cleaning your cookies folder which has resolved many a system glitch. Might be a glitch happening with the site.

Clean your cookies and retry. If that does not help try again tomorrow night. Still having problems e-mail me and I will ask the admins for futher assistance.
Old 10-03-2008, 02:57 AM
  #6  
MrMikeG
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Mildura, AUSTRALIA
Posts: 2,056
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

when I get stuff like that I run
SpybotSearch and destroy
Adaware
and if you know all your paswords "C Cleaner" is really good at getting rid of crap files.
Between these 3 programs you should clean out the mess!
Old 10-03-2008, 09:23 AM
  #7  
Ron Olson
My Feedback: (1)
 
Ron Olson's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 18,685
Likes: 0
Received 20 Likes on 17 Posts
Default RE: help error message

I have Almost On Line/Charter as my ISP and I run into the same problems a lot in here which was tougher when I was a Mod here. If you are using IE 7, go to your "Tools" then select "Internet Options". You can clean out whatever parts of it that you want or everything.
AOL has "One-Click Fixes" that sometimes does the job. I also have AOL Explorer loaded that anyone can get and have had less problems using that program.
Sometimes it's as easy as logging out then back in.
Spybot is great for getting rid of spyware and tracking cookies which can give you fits and slow your 'puter down but it won't take care of your uploading problem.
If it still continues to make you want to smash something and say naughty words, you can always use a service like Photobucket then link to those shots.
Old 10-03-2008, 09:47 AM
  #8  
soundguykaraoke50
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: baltimore, MD
Posts: 469
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

during peek hours my photos wont load,i am just guessing that the amout of peaple loged in slows the loading down,early in the morning seems to work best
Old 10-03-2008, 10:06 AM
  #9  
Rich404
 
Rich404's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Frisco Texas NY
Posts: 2,446
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

Hi Guys,

I have been loading pics here for a while, this is what I have noticed. Sometimes, when trying to load multiple pictures, 4-5-6 at a clip, i get error messages. I think that it may have to do with the size of some of the files i try to load. I have been more successful at loading 2-3 max at a clip without errors. When you load the 2-3 pics and hit "ok", you can then go back and upload 2-3 more at another clip and do this until you reach the preset limit.

I hope this helps.

-Rich.
Old 10-03-2008, 11:48 AM
  #10  
Dan S
Senior Member
 
Dan S's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Oromocto, NB, CANADA
Posts: 2,882
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

Just replied to a post and uploaded a pic,

no problems.

Dan.
Old 10-03-2008, 04:52 PM
  #11  
JakeDW
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: , MO
Posts: 690
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: help error message

Last night is the first time it has happned to me and this morning it worked fine so who knows?


Jake

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.