Notices
T-Rex heli For all you T-Rex lovers out there, this where you can post!

Fried ESC?

Old 11-19-2006, 12:52 AM
  #1  
Member
Thread Starter
My Feedback: (8)
 
Join Date: Aug 2005
Location: Peachtree City, GA
Posts: 66
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Fried ESC?

So....somehow i saudered the wrong polarity on my deans connectors and connected the + to the - on my esc and - to + on esc. (I know, I know.....dumbass mistake). Smoke billowed out instantly. When I changed my wiring and pluged it back in.....all of my servos and receiver work just fine but my motor will not beep or do anything. Do you think it just fried the esc? I dont think anything else could have been damaged, or am i wrong. Thanks. It was the align 6v esc.
Old 11-19-2006, 01:41 AM
  #2  
Senior Member
 
Dynamic's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: , BC, CANADA
Posts: 143
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Fried ESC?

The smoke is what makes it work, once the smoke comes out I highly recommend replacing it.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.