Notices
Tactic & AnyLink Support Forum Ask any questions you may have about AnyLink and Tactic systems here and get answers direct from their team.

AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

Old 01-24-2013, 10:00 AM
  #1  
Thread Starter
My Feedback: (182)
 
Join Date: May 2002
Location: Pittsburg, KS
Posts: 1,085
Received 0 Likes on 0 Posts
Default AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

As soon as I plug in the power connector, it blows fuse. Every single time.

Does it have something to do with my transmitter being a Mode 1 (throttle/aileron on right stick)??

Any idea?

Haven't been able to try the AnyLink.
Old 01-24-2013, 10:17 AM
  #2  
Moderator
My Feedback: (1)
 
AMA 74894's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Spicer, MN
Posts: 1,216
Likes: 0
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

the mode should not matter...
you are FIRST plugging the SIGNAL plug (goes into the trainer jack) BEFORE plugging in the power plug?
(the signal plug MUST be plugged in first... then when done flying, the power plug needs to be UNplugged first.. )
Old 01-24-2013, 01:39 PM
  #3  
Thread Starter
My Feedback: (182)
 
Join Date: May 2002
Location: Pittsburg, KS
Posts: 1,085
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

Yes, I am following exactly.
signal plug to the trainer port first. Then, plug in the power connector (do I have to reverse the polarity?).
As soon as I plug the power connector fuse blows.
Old 01-24-2013, 01:54 PM
  #4  
Moderator
My Feedback: (1)
 
AMA 74894's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Spicer, MN
Posts: 1,216
Likes: 0
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

I haven't been able to find anything to suggest reversing the polarity for JR... hopefully Bax (moderator) will chime in soon...
I DO hope you get it figured out quickly... I use the AnyLink on a regular basis and LOVE it. the 9303 specifically is on the compatibility list and doesn't need the optional battery / cable.
Old 01-24-2013, 11:33 PM
  #5  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Auckland, NEW ZEALAND
Posts: 2,581
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1


<span style="font-size: smaller;">ORIGINAL: PatternFlyer
As soon as I plug in the power connector, it blows fuse. Every single time.
Does it have something to do with my transmitter being a Mode 1 (throttle/aileron on right stick)??
Any idea? Haven't been able to try the AnyLink.</span>
Mode 1, 2, 3, 4. 5 etc makes no difference.

Did your watch the instruction video, on Tactic AnyLink 2.4Ghz Radio Adapter Homepage?

. Spektrum/JRHow To Video

If connected as per video and fuse still blows, then as per manual, communicate direct with <a target="_blank" href="http://www.tx-ready.com/techsupport.html">
TX-R Technical Support</a> - email [email protected]
Telephone: 1-217-398-8970. Available Monday-Friday, 8am-5pm U.S. Central Time.

Alan T.
Alan's Hobby, Model &amp; RC FAQ Web Links

Old 01-24-2013, 11:45 PM
  #6  
Thread Starter
My Feedback: (182)
 
Join Date: May 2002
Location: Pittsburg, KS
Posts: 1,085
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: AnyLink on JR 9303 (2.4) Mode 1

Ok, I better contact them directly.

Yes, I've watched that video more than twice just to make sure I didn't do anything wrong.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.