Notices
Walkera Helis - Dragonfly, etc.. Discuss Walkera Dragonfly Helis and any Walkera products in this forum

Spektrum in a 36?

Old 09-02-2006, 09:12 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: cumming, GA
Posts: 17
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Spektrum in a 36?

Anyone using the new Spektrum DX6 in their 36? I"m going to upgrade from the crappy electronics that came with the unit, and looking for recommendations on 6-7 channel unit.
Old 09-03-2006, 01:51 AM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Alhambra, CA
Posts: 205
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Spektrum in a 36?

Spud,

I wanted to give the stock electronics a chance, but finally gave up. I am using a Spektrum and it works very well. The Rx is velcro'd in the same position that the stock RX/ESC was. Both cyclic servos have been replaced with the S75's from the Spektrum. The collective and rudder servos, as well as the gyro are stock.

This is a good little machine with a good radio in it.
Old 09-04-2006, 09:07 AM
  #3  
Senior Member
 
thecheatscalc's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: fayetteville, GA
Posts: 1,228
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Spektrum in a 36?

the spektrum works GREAT for the 36! HOWEVER if you DO NOT HAVE a brushless speed control, get one, the Brushless upgrade is worth the money anyways!

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.