Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Jets > Turbine Clinic > Wren Turbines USA
Reload this Page >

Wren mw54 eco r Fadec pump not working.

Notices
Wren Turbines USA Wren USA no longer providing support for their turbines. We are converting this forum into a member supported support forum. This means members will solve members problems

Wren mw54 eco r Fadec pump not working.

Old 07-30-2021, 05:22 AM
  #1  
RyanKJ66
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2021
Location: Netherlands
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Wren mw54 eco r Fadec pump not working.

Turbine lovers!

I have a old kj66 with Wren mw54 eco r fadec unit.
Manual gas start ecu all by hand unit number MA-397
I would love to get the old machine back to running i put a 4cell battery everything starting up except the fuel pump.
The pump is only making al little buzz but is not turning.

What i already tried:
-different battery's connected.
-measured pump voltage from ecu unit its 5v
-put the pump directly on 3v its running good
-changend parameters in the ecu unit but the pump is still only buzzing

Does somebody had this same problem? i think its something in the driver circuit of the pump in the ecu unit.

Maybe somebody have the manual of this ecu?


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.