Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2

  1. #1

    just shoot me please

    I have a 1 hr old redcat rampage xb..first tank I let it idle to break it i. Got 10 minutes into the 2nd tank of 1/4 throttle and it was running good. All of a sudden any time you try to accelerate it starts popping real bad continuously until you idle. 30 seconds after it started popping it dies and wont restart. It seems to be getting gas but no spark. I replaced the plug with no luck. All the coil wires seem to be tight. WHAT can make a unit 1 hr old have no spark ? Coil...plug wire.... battery ??? Help please..wanted to let the grandkid play with the car and its dead in the water...it ran good ..it has good compression and seems to have fuel..any ideas ??? Thanks !!! Totally frustrating when it made it 5 minutes into its first running tank..it ran great though for the first 5 min...

  2. #2
    I would give Redcat a call at (602)454-6445 when you have the vehicle in front of you and they should be able to assist you over the phone, should be covered under warranty.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:38 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.