RCU Forums - View Single Post - Fagernes Airshow 06.
View Single Post
Old 12-29-2005, 12:05 PM
  #13  
SAP_2000
 
SAP_2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Stabekk, NORWAY
Posts: 1,441
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Fagernes Airshow 06.

ORIGINAL: Toommy
Vil bare takke dere for avgjørelsen om å ikke komme til Fagernes på neste stevne!
Det var jo litt av en holding, Arild[sm=confused.gif]

I steden for å gå i frontalangrep burde du kanskje høre litt på kritikken fra stevnedeltakerene som faktisk putter en hel del penger i klubbkassa deres hvert eneste år..?

Når det gjelder køen, er det vel hevet over enhver tvil at den fungerer heller dårlig. IMO er det flere grunner til det;

1: alt for dårlig oppfølging av køen. -Arrangørene burde burde være mer aktive å flytte fly som ikke følger på ut av køen.

2: Startboksen: Som regel er det bare 1 eller 2 fly i luften. Folk som står forrerst i køen som ikke har frekvensklype, medhjelper eller startproblemer bør flyttes ut på sidelinjen så nestemann kommer til.
Ett tips er å føre køen ut i 3 startbokser hvor sikkerhetssjefen fungerer som flygeleder og sørger for de tre flyene i boksen er klare til å takse ut så fort ett fly har landet. -Dette fungerer veldig bra på større stevner i USA hvor de har 6-7 fly i luften til nermest enhver tid.

3: Eventuelt egne slotter for propell, jet og heli. Fungerer meget bra på andre større stevner og alle blir fornøyd. Eks: 1,5 time prop - 20 min jet - 20 min heli.

Forskjellsbehandling - Når noen blir salutert av speaker for å fly akro over depotet og stevneledelsen sender opp 90 size heli med kamera som hovrer over depotet med et annet kamerafly virrende rundt med 100 vis av menesker under rimer ikke helt med andre som bryskt får beskjed om å lande om han gjentar en low-pas som var et par meter innenfor ytterkant av stripa...

Bra å se at du leser forumet her, JoJo!

Håper stevneledelsen tar noe av kritikken til seg og prøver å gjøre stevnet bedre (og sikrere).

English: Comments for the organizers...