Go Back  RCU Forums > Electric Aircraft Universe > Brushed/Brushless motors, speed controls, gear drives
Reload this Page >

is it possible for a receiver to have 1broken channel?

Notices
Brushed/Brushless motors, speed controls, gear drives Discuss all aspects of brushless motors, brushed motors, speed controls (ESC's), gear drives and propellers in this forum.

is it possible for a receiver to have 1broken channel?

Old 12-29-2008, 12:36 AM
  #1  
brickhead179
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
brickhead179's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: alpharetta, GA
Posts: 252
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default is it possible for a receiver to have 1broken channel?

I have a random generic speed control from banana hobby and a e-flight speed control and brushless motor. I got the new motor and hooked it up correctly and when I did everything worked fine but the motor would not turn. I checked everything and it even beeped like usual.anyway I tryed to put the Esc into the rudder channel and the motor worked! Is it possible that somehow only one channel broke on my receiver? And where do I get another one? Help!
Old 12-29-2008, 09:57 AM
  #2  
Walt Thyng
My Feedback: (9)
 
Join Date: Jul 2002
Location: St. Charles, IL
Posts: 1,867
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: is it possible for a receiver to have 1broken channel?

Yes! I recently had to return a Berg rx because one channel didn't work. I imagine it's something to do with soldering.
Walt
Old 12-30-2008, 04:28 PM
  #3  
cyclops2
 
cyclops2's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frenchtown, NJ
Posts: 3,054
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: is it possible for a receiver to have 1broken channel?


You have a new ? REJECT . [:@]
Send it back for refund or replacement. Nothing else will help it.
Old 12-30-2008, 04:29 PM
  #4  
cyclops2
 
cyclops2's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frenchtown, NJ
Posts: 3,054
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: is it possible for a receiver to have 1broken channel?


You have a new ? REJECT . [:@]
Send it back for refund or replacement. Nothing else will help it.
Old 12-30-2008, 04:31 PM
  #5  
cyclops2
 
cyclops2's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frenchtown, NJ
Posts: 3,054
Received 4 Likes on 4 Posts
Default RE: is it possible for a receiver to have 1broken channel?



Just like my old Windows 98 98 98 98 [:@]

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.