Go Back  RCU Forums > Classifieds & Marketplace > Engines - All
DLE 120 ignition going bad? >

DLE 120 ignition going bad?

Notices
Engines - All Listings by RCU members of personally owned motors and engines for sale.

DLE 120 ignition going bad?

Old 08-26-2023, 06:33 PM
  #1  
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
outacontrol41's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Girdletree, MD
Posts: 1,884
Received 1 Like on 1 Post
Default DLE 120 ignition going bad?

I have an almost new DLE 120 with about 1 hour run time on it. It idles fine but won't hold and maintain full throttle for more than a second before it attempts to cut off. No amount of carb hi/ lo adjustments remedied the problem so I thought it was a bad carb. Bought a new carb from Horizon and same exact thing....great idle but cuts of when revved up. It will stay running if you throttle back quickly to idle.
Starting to think ignition module is going bad. Any thoughts?
Old 08-29-2023, 06:08 AM
  #2  
 
Join Date: Dec 2010
Location: Wenatchee, WA
Posts: 545
Received 24 Likes on 23 Posts
Default

You're in the engines for sale section.
Old 08-29-2023, 06:54 AM
  #3  
Thread Starter
My Feedback: (9)
 
outacontrol41's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Girdletree, MD
Posts: 1,884
Received 1 Like on 1 Post
Thumbs up

Originally Posted by Big Alice
You're in the engines for sale section.
Thanks for bringing that to my attention. Problem was resolved, anyway
The following users liked this post:
Big Alice (08-29-2023)

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.