Notices
Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Viewing images in posts

Old 01-07-2004, 10:21 AM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Osborne, KS
Posts: 31
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Viewing images in posts

I am using Mozilla Firebird to view the forums.
Recently (I noticed it on 1/5/04), the thumbnails
for pics on posts don't show. Only a html link.
If you click it, it just takes you to a new browser
window with rcuniverse in it. I have tried this
in different forums, and it is the same.

I tried using Internet Explorer to see if this problem
was an issue with Mozilla and rcuniverse. IE had
the very same problem.

what is wrong ?
Old 01-07-2004, 12:49 PM
  #2  
My Feedback: (4)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Hubbardston, MA
Posts: 5,550
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Viewing images in posts

I'm having the same problem, red "X" instead of the image, click on it and get a new RCU window. It started when they changed to the new servers.
Dennis-
Old 01-07-2004, 04:51 PM
  #3  
My Feedback: (14)
 
depfife's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: St. Louis, MO
Posts: 5,057
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Viewing images in posts

Copied from another thread.

images from the last week were not restored yet between the migration dumps. I will try to finish that up today

_____________________________

Marc
RCadmin
RC Universe
Support RCU and upgrade your membership today
Old 01-08-2004, 11:47 PM
  #4  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Viewing images in posts

this is fixed.
Old 01-11-2004, 10:16 AM
  #5  
My Feedback: (25)
 
Countryboy's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Lawrenceburg, KY
Posts: 2,657
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default RE: Viewing images in posts

ORIGINAL: RCadmin

this is fixed.
Nope, the problem still exist. Witness my last reply to the large thread "H-9 P-51 150" in the Warbird forum. Pic's I uploaded last night worked fine, but now the thumbnails don't show in the post.
Old 01-11-2004, 09:12 PM
  #6  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Viewing images in posts

I just looked and could view all your thumbs ok. try clearing your cache and restarting the browser completely.

if that doesn't work I'll check some replication routines we have...also if you posted them while one of our servers was down in the wee hours of the moring it is possible it might not have copied to one of the other 2 front end servers. We were adding some extra hard drives to accomodate our enormous log files!

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.