Notices
Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Aggravating PM problem

Old 01-30-2004, 04:51 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pampa, TX
Posts: 5,133
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Aggravating PM problem

I had a few PM's to answer, so I answer the first one. I try to answer the second one, but I get the "60 Seconds..blah blah" flood control. No sweat...except when I click "OK", my response is gone. Have to re-type the whole thing. Well, by then much more than 60 seconds had passed, I got the same response, lost my reply again. Now I am aggravated! This time I Control C to copy my response to the clipboard before I attempt to reply. You guessed it, too soon. No sweat, I have the reply copied to my clipboard....I thought. Evidently you can't copy PM's to the clipboard.

Now that's a lot of work to try to reply to 2 PM's. I could understand if the interval was indeed 60 seconds, but I got screwed over after a lot more than 60 seconds, like several minutes.

I have another PM to respond to, let's see if it has taken me long enough to type this to get back into the system.
Old 01-30-2004, 06:20 PM
  #2  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pampa, TX
Posts: 5,133
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Aggravating PM problem

Well, if I was aggravated before, now I'm livid.

I had a PM. I responded, went to the forums, replied to a post. In the meantime, the person I had responded to their PM had responded to me. You friggin guessed it!! My reply was wiped out.

This was a few minutes after my original response. It is BS to have to re-type whole replies to PM's just because I hadn't waited long enough. You need to set it up where I can re-try later without having the reply wiped out...I don't mind having to wait, it's the damned re-typing that is pi$$ing me off!!
Old 01-30-2004, 06:46 PM
  #3  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Aggravating PM problem

chuck,

your reply was wiped out at exactly what point? I need to understand if it was after you sent it or before?

I am going to see if I can cut down the floodcheck period to 30 seconds. From what I remember it was fairly involved which is why I didn't get to it awhile ago.

marc
Old 01-30-2004, 08:31 PM
  #4  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (12)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pampa, TX
Posts: 5,133
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Aggravating PM problem

I type the reply, try to send and get the "You tried to post too quickly, wait 60 seconds" or whatever, and a Box to click "OK" I click "OK" and poof, the typed reply was not sent and was gone.
Old 02-01-2004, 11:57 AM
  #5  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: Aggravating PM problem

ok..I understand. The behaviour you are seeing is actually the correct/intended behaviour. It is meant to stop a robot from sending 1000's of PM's to members per second. I will see if I can lower it to 30 seconds but in the meantime just be conscious of it and any long reply copy it before hitting submit (even in the forums). I've lost many a well thought out reply so if I have more than a few sentences in any post/PM I just copy it in case of error or browser crash. I know what it is like to lose a few paragraphs

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.