Notices
Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

BUG

Old 03-26-2004, 08:12 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (11)
 
Join Date: Jan 2002
Location: , CA
Posts: 7,964
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default BUG

Just FYI . when I select "My account" and then "Forum preferences", I get directed to http://www.rcuniverse.com/members/fo...TOKEN=55100759 which generates an error:

Javascript error:
Null is null or not an object
Source = <URL as above> line 187

Gordon
Old 03-28-2004, 10:09 PM
  #2  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: BUG

Gordon,

Yes. This actually is a long standing bug from the javascript function. If you had selected a forum in you MyForums list which no longer exists the function looks for it and doesn't see it in the list and spews the error.

The workaround is to deselect all chosen forums and then select from those available. This should fix it. In the meantime we are completely rewriting the MyForum selection tool so it doesn't use any JS.
Old 04-08-2004, 09:46 PM
  #3  
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: BUG

gordon,

did the deselect of all and reselection of forums fix this for you? If not let me know

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.