Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Hitec eclipse 7, major malfunction

Old 12-21-2003, 12:09 AM
  #1  
Blackie
Senior Member
Thread Starter
 
Blackie's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Austin, TX
Posts: 1,894
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Hitec eclipse 7, major malfunction

Had a major problem with my Eclipse today. Lost a plane completly due to the problem, after troubleshooting, I notieced something strange happen, something that I'd never seen before on the radio. Once turned on all of the functions in the display window lit up and the battery voltage shows to be 19 volts. After a little bit the voltage drops down to 12. the charge timers shows different times each time you turn on the radio. All of the display items light up.

I checked the model to be the correct model and tried changing out batteries with no change. I tried the radio on another plane and no response from the radio, all of the servos pegs to on position and no response form stick movement. Again model was the correct one.


Please assit
Thanks
Blackie
Old 12-21-2003, 12:19 AM
  #2  
SeenMCrash
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Krefeld, GERMANY
Posts: 296
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Hitec eclipse 7, major malfunction

That's a problem that should definitely be resolved by Hitec's tech support. And don't be afraid...they have some of the best customer service out there!

This is my 100th post! A milestone! [8D]

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.