Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

question about servo programer

Old 07-12-2005, 12:02 AM
  #1  
LeeL
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
LeeL's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 346
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default question about servo programer

I read the stickey about the update for the servo programer but didnt understand what was meant by reverse compatible. would you please explain in more detail I have 8 new ver. 1.04 5645's I am fixing to install in a H-9 1/3 scale extra will I still be able to set end points etc. with a programer that has not been updated yet? thanks for your time
Old 07-13-2005, 11:41 AM
  #2  
MikeMayberry
Senior Member
My Feedback: (1)
 
MikeMayberry's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Poway, CA
Posts: 3,531
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer

Backwards compatible would have been a better reference.... this means it will be compatible with all the older software as well.

Mike.
Old 07-15-2005, 11:33 AM
  #3  
GBR2
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Snohomish, WA
Posts: 678
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer

I just got my programmer back and it works fine but it would have been better if the opening screen gave the software version number (as the 1.03 software did) rather than the 2 line screen that says:

HiTec
HFP-10

That information is already printed to the left on the silkscreening.
Old 07-15-2005, 12:34 PM
  #4  
FLYNCAPS
Junior Member
My Feedback: (10)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Morris Chapel, TN
Posts: 13
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer

Hey GBR2 does your programmer ever stop working and go back to the start screen. Mine never did this until I had it updated to 1.04. I think mine may have a problem now. Thanks Tony C.
Old 07-16-2005, 04:48 PM
  #5  
GBR2
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Snohomish, WA
Posts: 678
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer

No, the programmer hasn't gone back to the start screen. However, I've only used it for about 10 minutes since I got it back. If it does, I'll post back.
Old 07-04-2006, 09:09 PM
  #6  
Brucerol
 
Join Date: May 2002
Location: Kew GardensNY
Posts: 7
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer

How can you tell the software version of the HFP-10 programmer? I just got a used one and would like to confirm that it has been updated to V. 1.04.
Old 07-06-2006, 12:30 AM
  #7  
mglavin
My Feedback: (31)
 
Join Date: Nov 2001
Location: Elverta, CA
Posts: 5,295
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: question about servo programer


ORIGINAL: Brucerol

How can you tell the software version of the HFP-10 programmer? I just got a used one and would like to confirm that it has been updated to V. 1.04.
Power up the Programmer, if a version number (V1.02, v1.03) flashes by its not loaded with the latest software. The lack of a revision or version number indicates the programmer is loaded with v1.04 firmware our latest offering.
Old 07-08-2006, 09:54 AM
  #8  
DesertHucker
Senior Member
 
DesertHucker's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: BoulderWest Australia, AUSTRALIA
Posts: 280
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: question about servo programer


ORIGINAL: mglavin


ORIGINAL: Brucerol

How can you tell the software version of the HFP-10 programmer? I just got a used one and would like to confirm that it has been updated to V. 1.04.
Power up the Programmer, if a version number (V1.02, v1.03) flashes by its not loaded with the latest software. The lack of a revision or version number indicates the programmer is loaded with v1.04 firmware our latest offering.
What about future updates how will we know what version we have then?
In future release will they include a screan to display the version?
Old 07-08-2006, 02:44 PM
  #9  
mglavin
My Feedback: (31)
 
Join Date: Nov 2001
Location: Elverta, CA
Posts: 5,295
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default RE: question about servo programer

I can't offer any counsel in regard to future updates as we have yet to briefed on anything in the pipeline. However I would assume there will be some way to differentiate future firmware updates, such as a revision number on start-up as previously utilized.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.