Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > HPI Racing
HPI TF-50 Set Up on Firestorm Nitro - Major issue! >

HPI TF-50 Set Up on Firestorm Nitro - Major issue!

Notices
HPI Racing HPI Racing forum. Discuss all HPI Racing products here.

HPI TF-50 Set Up on Firestorm Nitro - Major issue!

Old 02-04-2024, 12:42 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2024
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default HPI TF-50 Set Up on Firestorm Nitro - Major issue!

Hi All,

New here. I'm running an older HPi Firestorm 10T Nitro (actually, I have three!).I've just upgraded the radio gear on one from the old crystal type to the digital TF-50 2.4 GHz with associated RF-50N Nitro receiver.

I can bind the transmitter to the receiver, but the failsafe will not work. After trying to set the faisafe, it simply engages/dis-engages the brake on a continual cycle and the failsafe does not come into effect where by it should just hold the brake on solid.

Also had a condition where, if you hold the brake on for two seconds, it then just locks it on - it goes into failsafe.

Very strange, and new to RC, so you help will be welcome!

Thanks

BSR67

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.