Notices
JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

R-700 Reciever ???

Old 10-29-2002, 12:56 AM
  #1  
Buz^
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Feb 2002
Location: vancouver , WA
Posts: 490
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default R-700 Reciever ???

Hi, I have a new R-700 receiver and when i went to plug in the batt. lead it slid in way too easy for my comfort. Takes very little pull to get it un-plugged. My other JR receiver wont let go of anything. It hold's the plug in's tight. Tried a diff. lead and same thing . ???? If it's the nature of the beast OK but if there's something weird about this please let me know. OR . I'll be glad to trade you for a complete 8103 system. really I would, thx Buz^
Old 10-29-2002, 01:40 PM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default R-700 Reciever ???

I just tried the R700 along with a few other receivers in my desk and they all required about the same amount of force to plug them in. I'm not sure what the difference would be however.

That almost sounds like a fair offer.
Old 11-05-2002, 10:52 PM
  #3  
smartman300
Senior Member
My Feedback: (4)
 
Join Date: Aug 2002
Location: Rockford, IL
Posts: 128
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default quick solution!!

you can just wrap some thin tape around the lead until it slidesd in snugly.
I surely wouldn't trust my airplane to a loose lead on my reciever.
Old 11-13-2002, 11:58 PM
  #4  
BALSABRO
Senior Member
My Feedback: (3)
 
Join Date: Aug 2002
Location: memphis, TN
Posts: 145
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default lost plane

I just lost a new H( US 40 to the battery lead sliding out of the R700 Very expensive lesson maybe this needs further investigation
Old 11-14-2002, 03:03 PM
  #5  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default R-700 Reciever ???

Are these using JR connectors, is the switch a JR switch, and if so, which one? I've tried several R700's and can't duplicate this.
Old 11-14-2002, 09:43 PM
  #6  
BALSABRO
Senior Member
My Feedback: (3)
 
Join Date: Aug 2002
Location: memphis, TN
Posts: 145
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Jr 700

Danny
Mine are the jr heavy duty switch and 12 inch extension
Old 11-14-2002, 10:02 PM
  #7  
Buz^
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Feb 2002
Location: vancouver , WA
Posts: 490
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Danny

Mine is a stock set up aswell, all other servo plugs are tight as a tic, but the batt led would come out with very little persuasion me thinks, I will use it I guess since i haven't received my new 8103 but it will be secured . thx Buz^

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.