Notices
MaxAmps Support Receive support for your MaxAmps products here!

speed controller help

Old 06-24-2007, 02:21 AM
  #1  
ikarus96
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sometown, IN
Posts: 13
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default speed controller help

Can I use a heli brushless speed controller in my plane
Thanks
Old 06-24-2007, 03:22 PM
  #2  
JAM MaxAmps
Senior Member
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: speed controller help

Brushless speed controllers are just that......it can't tell the difference between a Heli or a plane..........just make sure it can handle the amp draw your plane set up has.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.