Notices
MaxAmps Support Receive support for your MaxAmps products here!

MaxAmps and EC3 connectors

Old 01-12-2008, 11:01 PM
  #1  
Khatsalano
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: San Francisco Bay Area, CA
Posts: 341
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default MaxAmps and EC3 connectors

Hi there, will MaxAmps ever offer the EC3 connectors from Horizon as one of the plug choices? I'm using all Deans Ultra right now and all 10 of my batteries from you guys are also Deans but was thinking of switching the whole fleet over to EC3's. Any feedback on those particular connectors too? Thanks.

- K
Old 01-14-2008, 09:00 AM
  #2  
JAM MaxAmps
Senior Member
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: MaxAmps and EC3 connectors

I'll see what I can find out for ya.

Jason

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.