Notices
O.S. Engines Support Ask Bill Baxter your questions about O.S. Engines.

OS GT33 issues

Old 07-29-2020, 02:38 PM
  #1  
csandt051196
Thread Starter
My Feedback: (35)
 
Join Date: Feb 2002
Location: Broomfield, CO
Posts: 424
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default OS GT33 issues

I have one and it ran very rich as expected. Killed it a couple of times to see how easy it restarted. It did just fine.

I decided to take the cowl off so I could lean it out a touch.

It has never run again. I have cleaned the carb, replaced the spark plug and got a new ignition. Still nothing.

If I choke it and try to start by hand to many times gas will drip out of the carb and the engine is flooded so its getting fuel.

Next, I tried my starter with the choke open as the directions so to do. Nothing.

I checked the plug and it is sparking. My ignition battery is fully charged and is an A123 6.6 volt 1100 mah which should be good.

LS and HS are 2 turns out like the instructions say to do.

I took off the muffler and gas just poured out of the engine.

I'm Stumped. Thanks for any ideas. Is there a service center I could send it to?

Scott

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.