Go Back  RCU Forums > RC Cars, Buggies, Trucks, Tanks and more > RC Drifting
 Is it possible to set up an MT2 to drift? >

Is it possible to set up an MT2 to drift?

Notices
RC Drifting Discuss all aspects of rc drifting here!

Is it possible to set up an MT2 to drift?

Old 05-23-2005, 10:00 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: Gilbert, AZ
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Is it possible to set up an MT2 to drift?

I'd like to drift a nitro off road 4WD stadium truck such as an HPI MT2. I assume if you put ABS tires on it and did a little tweaking it might work out well. Is it possible or am I wanting to do too many things with one RC vehicle? Anyone tried this before?
Old 05-23-2005, 11:01 PM
  #2  
 
Join Date: Dec 2004
Location: -, AE
Posts: 673
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Is it possible to set up an MT2 to drift?

What size are the HEXs on that? If they're the same size as touring car wheels it will work fine. Just grab a set of wheels and drift tires and have at it. It is essentially a Nitro RS4 3 EVO, just with a few different parts. Conversions are possible.
Old 05-25-2005, 11:22 AM
  #3  
Senior Member
My Feedback: (-1)
 
LoSiSuPeRtRuCk's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: , NY
Posts: 358
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Is it possible to set up an MT2 to drift?

if you can do it to a savage you can do it to the MT2. heres a vid [link]http://http://www.rcpics.net/img/53451[/link]

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.