Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

Reflex and the Logo 10

Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Reflex and the Logo 10

Old 09-11-2005, 06:14 AM
  #1  
joffacn
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Guangzhou, CHINA
Posts: 107
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Reflex and the Logo 10

I have got a .PAR file for the Logo 10 from the Logomaniac forum.

Has anyone else "tuned" the Simulator and/or Logo 10 variables to give the sim a feel closer to a standard 12 cell , 1700 rpm head speed L10.
The model variables are in the .PAR file, where are the Sim environment variables stored?

I guess I need to spend time setting the wind etc.. and the sim speed as well as any more tweaks in the model parameters.

What is the best micro heli and 3D foamy you have found for Reflex?

Jeff
Old 09-11-2005, 06:29 AM
  #2  
Charlie
Senior Member
 
Charlie's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Fredericton, NB, CANADA
Posts: 2,587
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Reflex and the Logo 10

I have played with the Logo 10, but I have never flown a real one so I don't really know what they are suppose to fly like. I have this one tuned in pretty good (for me anyway).

[link=http://www.rcgroups.com/gallery/showphoto.php?photo=14314&sort=1&cat=500&page=1]Video[/link]

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.