Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

REALFLIGHT G3.5

Old 08-28-2008, 04:12 PM
  #1  
cjrushing
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: , MO
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default REALFLIGHT G3.5

A YEAR OR SO AGO I PURCHASED REAL FLIGHT G3.5. I IHOUGHT IT WAS GREAT.
THE PROBLEM IS I HAVE A NEW COMPUTER WITH VISTA. THE PROGRAM WON;T LOAD.
DOES ANYONE KNOW OF A PATCH OR FIX ?

JIM




















/
Old 08-29-2008, 03:59 AM
  #2  
jimmyd56
Member
 
jimmyd56's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: N Syracuse, NY
Posts: 76
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: REALFLIGHT G3.5

To get G3 & 3.5 to install, when the dialog box opens after inserting CD click on open folder to view files in Windows Explorer. Right click on the setup icon and below Open is Run as administrator click run as administrator and everything will install OK. I got this from the knife edge website http://www.knifeedge.com/rfg3_vista_compatibility.php Good luck and enjoy,
Jim
Old 08-31-2008, 10:09 PM
  #3  
cjrushing
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: , MO
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: REALFLIGHT G3.5

JIMMYD56

THANKS FOR THE INFO! I'LL GIVE IT A TRY.

THANKS AGAIN

JIM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.