Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

R156F

Old 09-11-2008, 09:48 PM
  #1  
tonywayne
Thread Starter
 
tonywayne's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: U.S.
Posts: 479
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default R156F

I got the r156f from my lhs. Ordered a short crystal ch.14 for it (FUTL62) My radio is t6exap. When I plug the batt in, the servos jump and when I cycle the tx power they will jump. That’s all it does. It dosnt work at all. Plugged my other receivers up and they work fine. I don’t know if my tx is dual concver. does that matter? All tower said was to use a short crystal so that’s what I ordered.
Old 09-11-2008, 10:14 PM
  #2  
carrellh
Senior Member
 
carrellh's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Garland, TX
Posts: 6,544
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: R156F

I think being on channel 14 is the problem...

From http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...?&I=LXJSP9&P=0

It is NOT suggested to go below channel 16 with these receivers as you may experience interference.

Old 09-11-2008, 10:37 PM
  #3  
mongo
My Feedback: (15)
 
mongo's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Midland, TX
Posts: 3,491
Received 79 Likes on 69 Posts
Default RE: R156F

sounds like what a PPM rx does when the TX is in PCM mode.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.