Notices
Airtronics Support Forum Ask any questions you may have about Airtronics radios and product here and get answers direct from the Airtronics Team.

Airtronics switch setup question?

Old 05-10-2015, 03:41 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (10)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Rising Sun, MD
Posts: 449
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Airtronics switch setup question?

Hello all, I have an Airtronics 10G that I'm trying to set up a gyro switch using one of the three position switches. I have the switch set up on AUX channel1.The gyro responds to the "normal" flying corrections in position one. The third heading hold is what is eluding me. I need the switch to be off in the center position and -20% in one position and +20 in the third position. I can get the off center and -20 but cant find how to get the +20 in the third position. Any help would be greatly appreciated. Thanks Gary
Old 05-18-2015, 10:40 PM
  #2  
Senior Member
My Feedback: (6)
 
Join Date: Aug 2009
Location: St. Cloud, FL
Posts: 556
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I played around with my SD10G, and when I got to the the point where you can change the settings , put your switch in the third position, and press the "Yes/+" button to make it go up, if the original setting is below the 20% setting, and the "no/-" button if the original seting is above the 20% setting you are trying to achieve!

I hope this helps..

Craig.

Last edited by SeaJay; 05-18-2015 at 10:51 PM.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.