Notices
Drones Talk This forum is for Multi-Rotor pilots and enthusiasts to talk about subjects that donít quite fit into any other forum.

Hubsan 501ss problem

Old 01-22-2020, 08:30 AM
  #1  
tazzzz
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: wilmington, NC
Posts: 707
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Hubsan 501ss problem

I have 2 brand new of these drones and canít get the motors to run,,,,Iíve tried everything for 3 days now,,with no results,,,went by the book,,,went with the hubsan tutorials,,,checked all the you tube channels,,Iím mean Iíve tried EVERYTHING,,nothing works,,the motors wonít activate,,,,only thing I havenít tried was installing an sd card.....do I need the sd card,,,I donít know....I have the standard transmitter... Iím about ready to send them both back where they came from,,,these are brand new,,never been flown,,,,,anyone have any ideas,,,Iím at a total loss....thanks guys....
Old 03-11-2020, 08:01 AM
  #2  
yugurunafx
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hello there! I'm eric a software engineer who's been programming and creating apps for two years.
Hopefully i can help you with your question, i also faced the same issue. bought Husban x4501s but the motor which won't run and the drone won't start...
First, Make sure, the "Return To Home" switch is in the OFF position. But is should display a message on the screen to turn the "RTH" switch OFF.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.