Notices
Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

Sent messages

Old 11-28-2018, 08:39 PM
  #1  
Thread Starter
My Feedback: (30)
 
Join Date: May 2002
Location: Fruitland, ID
Posts: 76
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Sent messages

Sent messages show up as 0 and can not see them but they seem to have sent.
Old 11-29-2018, 10:31 AM
  #2  
RETIRED; DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 312
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default



Are you looking at the Sent Items portion of your Inbox?
Old 11-29-2018, 11:26 AM
  #3  
Thread Starter
My Feedback: (30)
 
Join Date: May 2002
Location: Fruitland, ID
Posts: 76
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Yes I am. Inbox shows messages, sent shows "0"
Old 12-03-2018, 12:22 PM
  #4  
RETIRED; DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 312
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by jerryj39
Yes I am. Inbox shows messages, sent shows "0"
Strange. I'l forward this issue to our tech team. Can you tell me on what browser and device this is happening on?
Old 12-03-2018, 12:50 PM
  #5  
Thread Starter
My Feedback: (30)
 
Join Date: May 2002
Location: Fruitland, ID
Posts: 76
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Windows 10. Tried on both Edge and Google browser. I can even send myself a message and get it but my sent says "0"

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.