Notices
Hitec/MultiPlex Radios- Ask Hitec Customer Service Ask Hitec/MultiPlex Customer Service your Radio questions here.

Aurora 9 Corruption Problem???

Old 07-12-2017, 04:21 AM
  #1  
Sukhoi_Madness
Thread Starter
 
Sukhoi_Madness's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Birmingham, UNITED KINGDOM
Posts: 579
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Aurora 9 Corruption Problem???

Hi,

I have an Aurora 9 which appears to have developed some form of memory corruption. At the field I turned it on and it started beeping away and I couldn’t determine immediately what was wrong.

On closer examination all the stored models have had their names changed to ???? (please see picture).

Click image for larger version

Name:	1-IMG_20170712_125857.jpg
Views:	23
Size:	122.9 KB
ID:	2224142

When changing to one of these models the transmitter will usually freeze with a blank screen and you cannot turn it off without removing the battery.

When you try to create a new model all of the characters appear to be corrupted (please see picture).

Click image for larger version

Name:	2-IMG_20170712_125915.jpg
Views:	18
Size:	119.1 KB
ID:	2224143

I’ve updated the firmware on the transmitter and module but this has not helped.

It appears the model memory has become corrupted but there doesn’t seem to be away to format this.

Any suggests or advice? It worked perfectly before this.

Thanks
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	1-IMG_20170712_125857.jpg
Views:	19
Size:	122.9 KB
ID:	2224140   Click image for larger version

Name:	2-IMG_20170712_125915.jpg
Views:	22
Size:	119.1 KB
ID:	2224141  
Old 07-12-2017, 05:58 AM
  #2  
rgburrill
 
rgburrill's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas, Tx CT
Posts: 2,241
Received 5 Likes on 5 Posts
Default

Call Hitec. I've had good results talking to their tech support.
Old 07-12-2017, 12:13 PM
  #3  
Xpress
 
Xpress's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: El Cajon, CA
Posts: 638
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Looks like corrupted memory to me, unfortunately we won't be able to help you here in the US as we don't service anything used outside of the Americas. Contact J Perkins Distribution for further assistance.

HITEC RCD USA

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.