Notices
MarketPlace questions or problem? Post questions or problems related to the RC Universe Marketplace in this forum.

Avatar?

Old 09-11-2003, 11:35 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
BillHarris's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Jasper, AL
Posts: 837
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Avatar?

I've never messed with an avatar, but I'm trying to lighten up <G> and add one, but can't. I go to "Forum Prefs", "avatar-- choose stock", click on a selected avatar, close window, then click "Apply" at the bottom of the "Prefs" window. No joy thus far.

Have I missed something?

Thanks,

--Bill
Old 09-11-2003, 11:39 AM
  #2  
Administrator
My Feedback: (12)
 
Nathan's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5,228
Received 7 Likes on 2 Posts
Default RE: Avatar?

What happens if you try to add your own image? Same thing?
Old 09-11-2003, 01:04 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
BillHarris's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Jasper, AL
Posts: 837
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

Haven't tried to use one of my own images, I thought that I'd use a "canned" stock image first and then do a custom avatar. I'll dig around and see if I can find something to try.

I have seen some members with what look like the "stock" avatars, so I guess it's working.

--Bill
Old 09-11-2003, 03:02 PM
  #4  
My Feedback: (13)
 
badboy2's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: edison, NJ
Posts: 3,786
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

http://www.gamespy.com/avatars/avata...rt=1856&page=2 try this site maybe u ll find something
Old 09-11-2003, 03:14 PM
  #5  
My Feedback: (33)
 
WORNBOOTS's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Texas, TX
Posts: 1,147
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

ORIGINAL: BillHarris

I've never messed with an avatar, but I'm trying to lighten up <G> and add one, but can't. I go to "Forum Prefs", "avatar-- choose stock", click on a selected avatar, close window, then click "Apply" at the bottom of the "Prefs" window. No joy thus far.

Have I missed something?

Thanks,

--Bill
Bill do you get the window that looks like this?
Attached Images  
Old 09-11-2003, 10:46 PM
  #6  
Junior Member
 
Steve V.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Laporte, TX
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

I am having the same problem and yes that's the pop up box I get (Although for the old bipe). After I select OK I then click on apply but I still get the sleepy looking fellow.

Steve

***The avatar changed after I went into Internet Explorer and changed it.***
Old 09-11-2003, 10:49 PM
  #7  
Junior Member
 
Steve V.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Laporte, TX
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

I just found the glitch. I am using the Mozilla browser. I switched over to IE and it changed for me.
Old 09-12-2003, 08:40 AM
  #8  
Senior Member
Thread Starter
 
BillHarris's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Jasper, AL
Posts: 837
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Avatar?

Bill do you get the window that looks like this?

[Click to see fullsize image.]
Yep, that is the confirmation window I get. Click it, wait to see if something else pops up, then close the thumbnail window.

Using Netscape 6.2, BTW.

--Bill

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.