Go Back  RCU Forums > RC Helicopters > Multi Rotor Helicopters
Reload this Page >

Problem binding Blade 350 QX

Notices
Multi Rotor Helicopters Discuss Multi rotor RC Helicopter's here!

Problem binding Blade 350 QX

Old 06-20-2015, 05:22 PM
  #1  
pretzelcuatl
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Problem binding Blade 350 QX

After a bad crash I transferred into a Microheli carbon fiber body. The 350 flew okay, but was drifting, so I tried to bind in accelerometer calibration mode. It wouldn't bind that way, and now it goes into fast blinking blue light mode even when I have the transmitter on.

I'm using a DX6i that binds fine to other aircraft. The 350 has a V1 main board with the little copper receiver antenna, which appears to be undamaged. Running V2 firmware.

I'm going to try installing the V3 firmware when I get the cable, per Horizon's suggestion (they won't repair it because I replaced the body, even though it is a frame available on their site...), but I don't have high hopes that will fix it.

I guess the last resort is replacing the entire main board, right? I can't just get the QX2/3 receiver antenna and plug it into the original QX1 board, right?

Thanks in advance.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.