Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Jets > Turbine Clinic > PST Jets
 Ground Display Unit >

Ground Display Unit

Notices
PST Jets Direct support for PST Jets Turbines.

Ground Display Unit

Old 07-18-2008, 12:46 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
nt flyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: SaleVic, AUSTRALIA
Posts: 124
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Ground Display Unit

Hello, now that I am the proud owner of 2 PST engines , do I need to take both Ground Display Units to the flying field? Or can I leave one at home?

I have a 600R and 1300R.

Thanks,

Greg
Old 07-18-2008, 08:40 AM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bangkok, THAILAND
Posts: 726
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Ground Display Unit

You can use one GDT with both engines

Regards,
Kraivuth S.
Old 07-18-2008, 04:05 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
nt flyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: SaleVic, AUSTRALIA
Posts: 124
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Ground Display Unit

Thankyou, I thought that would be the case, but just wanted to check.

Cheers,

Greg

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.