Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

Connecting problem JR9 to G4

Notices
RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Connecting problem JR9 to G4

Old 08-28-2008, 11:45 AM
  #1  
jakubk
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2008
Location: Warsaw, POLAND
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Connecting problem JR9 to G4

Hello,
When I connect my JR 9X2 to G4 Real Flight, simulator cannot find transmitter. What is wrong ?
Old 08-28-2008, 03:27 PM
  #2  
Bugzilla
Senior Member
 
Bugzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 803
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Connecting problem JR9 to G4

You have to use the stock interlink controller that came with Real flight, and plug your tx into the back like a buddy box. It won't work without the interlink plugged in.
Old 08-30-2008, 06:18 AM
  #3  
jakubk
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2008
Location: Warsaw, POLAND
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Connecting problem JR9 to G4

I do JR connection with G4 Controller obviously but software can't find my trasmitter.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.