Notices
Forum questions or problems Post any questions about how to use the forum or any bugs/problems you may be having in this forum.

highlighting problem

Old 06-06-2007, 01:42 PM
  #1  
saleens7
Senior Member
Thread Starter
 
saleens7's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: pembroke pines, FL
Posts: 2,035
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default highlighting problem

i cannot highlight text so i can wrap [img][/img]'s, or 's around it,

it cant be a problem with my computer as i can highlight text on other forums...

Old 06-06-2007, 01:46 PM
  #2  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: saleens7

i cannot highlight text so i can wrap [img][/img]'s, or 's around it,

it cant be a problem with my computer as i can highlight text on other forums...


what is your browser and os versions?
Old 06-06-2007, 03:07 PM
  #3  
saleens7
Senior Member
Thread Starter
 
saleens7's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: pembroke pines, FL
Posts: 2,035
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin


ORIGINAL: saleens7

i cannot highlight text so i can wrap [img][/img]'s, or 's around it,

it cant be a problem with my computer as i can highlight text on other forums...


what is your browser and os versions?
i use internet explorer (thats the browser, right?)...what is os versions? i have windows XP, if that helps...
Old 06-06-2007, 08:01 PM
  #4  
Robotech
Senior Member
My Feedback: (9)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Pine Bluff, AR,
Posts: 1,504
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Same sort of problem here. When I "swipe" a whole word or sentence, only the first letter is highlighted.

IE 7 and XP Pro
Old 06-08-2007, 06:09 AM
  #5  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

IE6 and XP

It also affects the LINK button function.
When I select some text ( I have to use the SHIFT-ARROW keys to select because click-drag-mouse doesn't work) and want to create a link with that text, the LINK button used to bring up a prompt with the highlighted text prefilled in at the URL text textbox. It doesn't do that now. You have to manually fill in the URL text again no matter if you have anything highlighted

EX: [link=http://www.rcuniverse.com/forum/post.asp?do=reply&messageID=5954239&toStyle=tm]LINK TO THIS THREAD[/link]LINK TO THIS THREAD

[link]http://www.rcuniverse.com/forum/post.asp?do=reply&messageID=5954239&toStyle=tm[/link]LINK TO THIS THREAD

As you can see, the link prompt simply pushes the selected text aside and creates the text again (first Example). If you leave the URL text blank ... it simply inserts the URL and again pushes the highlighted text aside.

I copied the Error on Page text (found by clicking on the Warning prompt on the status IE status bar). It only occurs during the post.asp EDIT ( It also happens at the EDIT.asp). I can highlight text all day as long as I'm not at post.asp.
Here's the text:
LINE: 18
CHAR: 2
ERROR: Object doesn't support this property or method
CODE:0
URL: http://www.rcuniverse.com/forum/post...239&toStyle=tm

The URL is the URL displayed while writing the post.

Old 06-08-2007, 07:40 AM
  #6  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Can you guys clear your browser cache, close all your browser windows and restart browser and retest. I think you have old javascript files cached

marc
Old 06-08-2007, 01:48 PM
  #7  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

Can you guys clear your browser cache, close all your browser windows and restart browser and retest. I think you have old javascript files cached

marc
As you can see from the QUOTE thread ... I've already done that and the problem still exists ...

Just in case, I'm not flushing correctly ... exactly how do you clear the cache? In IE6, I've hit the Delete Cookies, Delete Files, and Clear History buttons.
Where is the Clear Cache button??


Old 06-08-2007, 10:10 PM
  #8  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

delete files is correct. I am having our developer look at this bug.
Old 06-09-2007, 08:42 AM
  #9  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

delete files is correct. I am having our developer look at this bug.
Where is the (IE6, XP) Clear Cache button??

Here's another tid-bit. The area where I cannot highlight is in the textbox for the message I'm writing.
If I scroll down to the previous post(er)s, I can highlight text just fine.

So it has something to do with the function of the message textbox only ... any text outside of the message textbox is selectable.

Old 06-10-2007, 10:43 AM
  #10  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

yes. we are aware it is textbox only. that is due to the javascript functions which allow you to edit tags like bold
Old 06-10-2007, 03:34 PM
  #11  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


RCadmin:: ... yes. we are aware it is textbox only.
Sorry ... just trying to help. I guess I'll just shut up.
Old 06-11-2007, 09:38 PM
  #12  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Can anyone with this issue make screenshots of browser's
'About' window?

Menu -> Help -> About

so far we are unable to duplicate across any browser here.
Old 06-13-2007, 12:03 PM
  #13  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

Can anyone with this issue make screenshots of browser's
'About' window?

Menu -> Help -> About

so far we are unable to duplicate across any browser here.
Will do when I get home today.
Old 06-13-2007, 05:17 PM
  #14  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

Can anyone with this issue make screenshots of browser's
'About' window?

Menu -> Help -> About

so far we are unable to duplicate across any browser here.
Ok, here it is ...
Old 06-14-2007, 05:06 PM
  #15  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

thanks. this is helpful
Old 06-15-2007, 07:55 AM
  #16  
Pushrod02
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Dec 2002
Location: Pueblo, CO
Posts: 338
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Hi Marc. Same problem and same version of ie with SP2 here. I noticed the same thing start ~10 days ago if that helps you narrow it down any.

PR
Old 06-15-2007, 10:17 AM
  #17  
mvigod
Banned
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 14,189
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

can I get more screenshots posted here of your browser as I requested above. we will have tough time to fix this without that info
Old 06-15-2007, 11:50 AM
  #18  
Pushrod02
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Dec 2002
Location: Pueblo, CO
Posts: 338
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Here ya go.


Edit: Let me make a better one, can't read this one, deleted this one.


Try this one...
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Us54590.jpg
Views:	7
Size:	81.6 KB
ID:	704548  
Old 06-15-2007, 08:42 PM
  #19  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

can I get more screenshots posted here of your browser as I requested above. we will have tough time to fix this without that info
How's this screen shot:

Old 06-19-2007, 11:30 PM
  #20  
Pushrod02
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Dec 2002
Location: Pueblo, CO
Posts: 338
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: RCadmin

Can anyone with this issue make screenshots of browser's
'About' window?

Menu -> Help -> About

so far we are unable to duplicate across any browser here.

Hi Marc,

Are you getting anywhere with this? I should be around the PC most of tomorrow if you need any more info to help solve this issue. As of right now there is no change. Cleared the cookies and temp files (again) but still can't get the "drag to highlight" to work.

LMK
Old 07-03-2007, 06:14 AM
  #21  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


ORIGINAL: Pushrod02
Hi Marc,

Are you getting anywhere with this? I should be around the PC most of tomorrow if you need any more info to help solve this issue. As of right now there is no change. Cleared the cookies and temp files (again) but still can't get the "drag to highlight" to work.

LMK
Been on two week vacation. It's July now and the problem still exists.

Too bad they can't just undo the upbug (upgrade) they did that caused it in the first place. Believe it or not, this did work in the past.
Old 07-10-2007, 04:28 PM
  #22  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

Bumping the thread back to the top for the benefit of the NEW users experiencing the same problem and starting new threads for the same problem.

Continue sending in your OS and browser data to the admin and they will continue to not fix it!!!!
Old 07-14-2007, 08:34 PM
  #23  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


tippy:: ... Bumping the thread back to the top for the benefit of the NEW users experiencing the same problem and starting new threads for the same problem.
Bumping the thread back to the top for the benefit of the NEW users experiencing the same problem and starting new threads for the same problem.

Still broke.
Old 07-27-2007, 08:07 AM
  #24  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem

ORIGINAL: tippy


tippy:: ... Bumping the thread back to the top for the benefit of the NEW users experiencing the same problem and starting new threads for the same problem.
Bumping the thread back to the top for the benefit of the NEW users experiencing the same problem and starting new threads for the same problem.

Still broke.
Problem still exists. It's been a while since the problem was first reported.

Have you gotten closer to resolving the issue or have you abandon all efforts ... making us that are having the problem "expendable"??

Old 07-31-2007, 05:31 PM
  #25  
tippy
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Town Creek, AL
Posts: 1,415
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: highlighting problem


tippy :: ... or have you abandon all efforts ... making us that are having the problem "expendable"??
No response from RCU??? I guess we've been abandoned in place ... with no expectations of ever resolving the problem.
Too bad ... I'm gonna miss RCU



Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.