Go Back  RCU Forums > RC Helicopters > Electric RC Helis > T-Rex heli
 Electronics question >

Electronics question

Notices
T-Rex heli For all you T-Rex lovers out there, this where you can post!

Electronics question

Old 09-09-2010, 07:52 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Location: La Porte, IN
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Electronics question

I have a 450 pro with a 60 amp E-flight esc, a new Align motor and 2200 mah 30 amp batteries with a 60 amp burst. The problem is when I go into a hover for the first time on a fresh battery it starts surging like it's hitting the low voltage cut off. It only last for about 20 seconds and then flies normal till the battery is low. I just finished building it and all the electronics and batteries are new.


Thx keith
Old 09-10-2010, 12:23 AM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Tan Valley, AZ
Posts: 585
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default RE: Electronics question

Hmmm thats the build in "indicator" for low voltage that mu 500 does with the 60 AMP ESC..... Is it the same one that comes in the 500 ESP?

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.